Footer menu dropdown

Home Forums All Other Themes Footer menu dropdown

Tagged: 

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #50543
    Stephen
    Participant
    • Topics: 16
    • Replies: 24
    • Total: 40
    Member since: February 6, 2016

    Hello, I have bought the SKT Hotle theme. Currently the fotter menu shows all menu items, inlcuding the sub menus all in a single column. The list is too long because it includes all of the sub menus as weel. How can I display just the top levels menus automatically?

    Thanks

    Steve

    #50585
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25504
    • Total: 25504
    Member since: August 16, 2013

    Hi Steve,

    Kindly go to Appearance>>Menus and select the menu to edit Footer Menu.

    Now add the pages to the footer menu that you want to show in footer.

    Check this screenshot: http://sktthemesdemo.net/documentation/skt_hotel_doc/assets/img/footer-menu.jpg

    Regards,
    Brad

    #50631
    Stephen
    Participant
    • Topics: 16
    • Replies: 24
    • Total: 40
    Member since: February 6, 2016

    Hello Brad, Thanks for you quick response.
    I did add a custom menu, but it didn’t achieve what I wanted.
    I couldn’t work out how to make a menu in the footer that hid sub-pages, or that only displayed sub pages as drop-downs. The default setting for the Hotel theme displays all menus which can get quite long. See http://www.bodecker.co.uk/kairos

    Regards

    Steve

    #50642
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25504
    • Total: 25504
    Member since: August 16, 2013

    Hi Steve,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Brad

    #50795
    Stephen
    Participant
    • Topics: 16
    • Replies: 24
    • Total: 40
    Member since: February 6, 2016

    Hello, I sent my details via email. Did you get them?

    Steve

    #50817
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25504
    • Total: 25504
    Member since: August 16, 2013

    Hi Steve,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Brad

    #50885
    Stephen
    Participant
    • Topics: 16
    • Replies: 24
    • Total: 40
    Member since: February 6, 2016

    Hello Brad,
    Thanks for looking at it but it’s not what I was looking to do. You have added a custom menu that has set menu items. They don’t update when someone adds a new page.
    How do I create a menu in the footer that just shows the top level pages… and which updates when new pages are added?
    Many Regards
    Steve

    #50900
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25504
    • Total: 25504
    Member since: August 16, 2013

    Hi Stephen,

    You have to manually added footer menu via Appearance>>Menus

    Regards,
    Brad

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.