Facebook’s tag warning in SKT Naturo Pro -theme

Home Forums All Other Themes Facebook’s tag warning in SKT Naturo Pro -theme

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #149160
    Jere PohjankoskiJere Pohjankoski
    Participant
    • Topics: 5
    • Replies: 8
    • Total: 13
    Member since: January 29, 2016

    SKT Naturo Pro -theme is getting two warnings in Facebook sharing debugger and sometimes it causes an error in the share picture of the page/article.

    Warnings:
    1) Inferred Property
    The ‘og:image’ property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    2) Missing Properties
    The following required properties are missing: og:url, og:type, og:title, og:image, og:description, fb:app_id

    Examples:
    Page: https://ldg.fi/?page_id=5439
    Article: https://ldg.fi/?p=5429

    How do we resolve these?

    #149244
    Forum ModeratorForum Moderator
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 29063
    • Total: 29063
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Can you send us the screenshot of your issues? Upload your screenshot on http://imgur.com/ and paste the share url here.

    Regards,
    Dave

    #149326
    Jere PohjankoskiJere Pohjankoski
    Participant
    • Topics: 5
    • Replies: 8
    • Total: 13
    Member since: January 29, 2016

    https://www.dropbox.com/s/silrn0dnuk21v2i/example1.png?dl=0

    #149327
    Jere PohjankoskiJere Pohjankoski
    Participant
    • Topics: 5
    • Replies: 8
    • Total: 13
    Member since: January 29, 2016

    Second image: https://www.dropbox.com/s/8ggwf1pjytlbwpz/example2.png?dl=0

    #149379
    Forum ModeratorForum Moderator
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 29063
    • Total: 29063
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly use this plugin: https://wordpress.org/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/

    Regards,
    Dave

    #149486
    Jere PohjankoskiJere Pohjankoski
    Participant
    • Topics: 5
    • Replies: 8
    • Total: 13
    Member since: January 29, 2016

    Cheers Dave – it works now!

    Kinda weird that this kind of issue needs another plugin to repair missing settings in the theme.

    Great spring to you!

    / Jere

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.