Dropdown menu not working anymore

Home Forums All Other Themes Dropdown menu not working anymore

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #47883
    AlainAlain
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 33
    • Total: 44
    Member since: August 29, 2016

    Hi

    I use the “Complete” theme. Since today, the dropdown menu is not working anymore.
    Did something change?

    Regards

    #47884
    Shri SShri S
    Keymaster
    • Topics: 9
    • Replies: 6890
    • Total: 6899
    Member since: June 12, 2013

    Did you add any plugin to make it stop working? Did you check if you changed the primary menu via appearance>menus.

    #47885
    Shri SShri S
    Keymaster
    • Topics: 9
    • Replies: 6890
    • Total: 6899
    Member since: June 12, 2013

    Did you add any plugin to make it stop working? Did you check if you changed the primary menu via appearance>menus.

    #47895
    AlainAlain
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 33
    • Total: 44
    Member since: August 29, 2016

    I installed the “easy https Redirect”, actived and then deactived this plugin again.

    #47896
    Shri SShri S
    Keymaster
    • Topics: 9
    • Replies: 6890
    • Total: 6899
    Member since: June 12, 2013

    Kindly send us WordPress admin details and URL of the site via sktthemes.net/contact

    #47899
    AlainAlain
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 33
    • Total: 44
    Member since: August 29, 2016

    Done. Email sent.

    #47900
    Shri SShri S
    Keymaster
    • Topics: 9
    • Replies: 6890
    • Total: 6899
    Member since: June 12, 2013

    Will check and get it done by end of day.

    #47901
    Shri SShri S
    Keymaster
    • Topics: 9
    • Replies: 6890
    • Total: 6899
    Member since: June 12, 2013

    Will check and get it done by end of day.

    #47902
    AlainAlain
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 33
    • Total: 44
    Member since: August 29, 2016

    Thanks.
    Is there anything I have to Change if I going to make a SSL (https) redirect of my site on my Hosting Provider in the theme?

    #47922
    Shri SShri S
    Keymaster
    • Topics: 9
    • Replies: 6890
    • Total: 6899
    Member since: June 12, 2013

    SSL it should work for most part with the theme only hosting provider will facilitate and you have to change your site references everywhere to https if you aren’t sure hire a developer for the same.

    Regards,
    Shri

    #47923
    Shri SShri S
    Keymaster
    • Topics: 9
    • Replies: 6890
    • Total: 6899
    Member since: June 12, 2013

    SSL it should work for most part with the theme only hosting provider will facilitate and you have to change your site references everywhere to https if you aren’t sure hire a developer for the same.

    Regards,
    Shri

    #47979
    AlainAlain
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 33
    • Total: 44
    Member since: August 29, 2016

    Hi Shri

    Could you already have a look on this?

    Thanks

    #48043
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 27771
    • Total: 27771
    Member since: August 16, 2013

    Hi Alain,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

    #48046
    AlainAlain
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 33
    • Total: 44
    Member since: August 29, 2016

    Hi Shri

    Wow – thank you. It works again! Perfect.
    What did you do?

    Regards

    #48048
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 27771
    • Total: 27771
    Member since: August 16, 2013

    One of the plugin conflicted with the menu. I deactivate it.

    Regards,
    Dave

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.