Design Layout

Home Forums All Other Themes Design Layout

Tagged: 

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #158025
    Azeze Sahri
    Participant
    • Topics: 14
    • Replies: 17
    • Total: 31
    Member since: June 7, 2017

    Hi

    I am using SKT Design Agency Pro on my website https://patingroup.asia/

    Previously it look fine, and suddenly the layout become broken. Please have a look and help us with this.

    Thanks

    #158028
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25826
    • Total: 25826
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via email:forum@sktthemes.org Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    We’ll check and revert back to you.

    Regards,
    Dave

    #158460
    Azeze Sahri
    Participant
    • Topics: 14
    • Replies: 17
    • Total: 31
    Member since: June 7, 2017

    Hi

    I emailed to forum@sktthemes.org but it bounce back.

    I am using yahoo mail.

    #158573
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25826
    • Total: 25826
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Okay, kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password)
    via email:support@sktthemes.com.

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Dave

    #159029
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25826
    • Total: 25826
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue have been resolved. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

    #159050
    Azeze Sahri
    Participant
    • Topics: 14
    • Replies: 17
    • Total: 31
    Member since: June 7, 2017

    Hi

    Thank you for your support. May i know the cause of the problem.

    Thanks

    #159104
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25826
    • Total: 25826
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    You have removed the Elementor plugin accidentally. So the problem was coming.

    Regards,
    Dave

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.