Coach Pro Issues

Home Forums All Other Themes Coach Pro Issues

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #68167
    Paul
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 22
    • Total: 29
    Member since: September 28, 2016

    2 issues. First is there a CSS code to have bullets show in theme? Have not heard back from my last support thread on this topic.

    Second is adding a MailMunch static widget to my home page. I created the form and is not showing in section 10 of my homepage when I insert the shortcode. Anywhere on the site for that matter. Many thanks.

    hrsoul.com

    #68225
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 22196
    • Total: 22196
    Member since: August 16, 2013

    Hi Paul,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Dave

    #68280
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 22196
    • Total: 22196
    Member since: August 16, 2013

    Hi Paul,

    MailMunch is not working with other themes also. So it is not a theme issue.

    For bullets can you show us where this issue happen?

    Regards,
    Dave

    #68282
    Paul
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 22
    • Total: 29
    Member since: September 28, 2016

    In in the Our Team section colorboxes

    #68321
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 22196
    • Total: 22196
    Member since: August 16, 2013

    Hi Paul,

    Can you send us screenshot of this issue? Upload your screenshot on imgur.com and paste the share URL here.

    Regards,
    Dave

    #68686
    Paul
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 22
    • Total: 29
    Member since: September 28, 2016

    https://drive.google.com/file/d/0B_dOdrKlAl-LbkhSWklIN2xMV0U/view?usp=sharing

    Url is http://hrsoul.com/our-team/andrea-cortissoz/ but it is on others well.

    This one happens to be in a color box but on pages and posts the same thing happens without the colorbox

    #68687
    Paul
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 22
    • Total: 29
    Member since: September 28, 2016

    I also have a new issue on the homepage slider section. I now only have one image (used to have 6). I also not ma not using the title or description boxes however a blank blue line shows on the image from where the title or descriptions would be used. I need to have this removed from the image. Is there a CSS code for this?

    #68787
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 22196
    • Total: 22196
    Member since: August 16, 2013

    Hi Paul,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

    #68821
    Paul
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 22
    • Total: 29
    Member since: September 28, 2016

    Bullets still do not show on my end.

    #68857
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 22196
    • Total: 22196
    Member since: August 16, 2013

    Hi Paul,

    Kindly clear the cache of your browser and check again.

    Regards,
    Dave

    #68921
    Paul
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 22
    • Total: 29
    Member since: September 28, 2016

    Many thanks 🙂 See it now.

    One last thing. Now that I have only one image in the homage slider- I thought the slider performance (loading speed) woudl improve. Not so. Still hangs and really impacts performance of my site. Can it be fixed?

    #68922
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 22196
    • Total: 22196
    Member since: August 16, 2013

    Kindly go to compressjpeg.com or tinypng.com to reduce the size of the image and use cache plugin like W3Total Cache or WP Fastest Cache so that it opens faster.

    Regards,
    Dave

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.