Clean Pro Theme Social Media

Home Forums All Other Themes Clean Pro Theme Social Media

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #79585
    consult
    Participant
    • Topics: 9
    • Replies: 58
    • Total: 67
    Member since: July 25, 2017

    Hi,

    I have downloaded the theme but do not see the same social media fields in the customizer that I saw in the free version. Please advise where to enter the social media urls.

    #79636
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23434
    • Total: 23434
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly show us your website URL so that we can assist further.

    Regards,
    Dave

    #79701
    consult
    Participant
    • Topics: 9
    • Replies: 58
    • Total: 67
    Member since: July 25, 2017

    Hi Dave,

    I am building the site on WampServer so I don’t know if you can view this
    link.

    http://localhost/wordpress/

    If not, I have written my questions below.

    1. I want the social media icon to be on the same row with the others.
    What do I need to do to make this change?

    2. I want my “What you get working with me” section to look the same as
    your “Why Choose Us” section of the Clean Pro demo.

    I don’t see how to include images in this message to send examples of what I have written below. The email I received is a ‘no reply’ address. Let me know how I can send you images of what I’m talking about so you can help me.

    I did find where to enter my social media urls so that item is complete.

    Thank you.

    Best regards,
    Electra Ford

    #79767
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23434
    • Total: 23434
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Can you send us the screenshot of your issues? Upload your screenshot on imgur.com and paste the share url here.

    Regards,
    Dave

    #81080
    consult
    Participant
    • Topics: 9
    • Replies: 58
    • Total: 67
    Member since: July 25, 2017

    Hi Dave,

    I have my site up and right now I need the space for my logo to be increased. I want the area large enough so I can read the tagline in my logo.

    My site is now online. Here it is… http://virtualofficecenter.net/new/

    Please advise what I need to do to increase my logo space.

    #81082
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23434
    • Total: 23434
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance>>Theme Options>>Basic Settings>>Custom CSS Box:

    Add this code there:

    .logo img { height:60px !important;}

    Regards,
    Dave

    #81292
    consult
    Participant
    • Topics: 9
    • Replies: 58
    • Total: 67
    Member since: July 25, 2017

    Hi Dave,

    I inserted that code but the words in my logo are still not legible. I played around with the logo size also but it did not work (see URL for details). http://virtualofficecenter.net/new/

    #81296
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23434
    • Total: 23434
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    I am not sure what you mean by this. Can you may be draw or point out in an image?

    You can upload image in imgur.com and share the link here.

    Regards,
    Dave

    #81486
    consult
    Participant
    • Topics: 9
    • Replies: 58
    • Total: 67
    Member since: July 25, 2017

    You can actually see what I mean here. I have uploaded my website to my URL so click here http://virtualofficecenter.net/

    I used the code you posted above but I still can not see the text under the logo. I uploaded my original logo. Here is the link http://imgur.com/sNKYG5Q

    Also, my read more button is not working with the page. Here is that image so you can find it on my site http://imgur.com/a/VEawA

    #81512
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23434
    • Total: 23434
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance>>Theme Options>>Basic Settings>>Custom CSS Box:

    Add this code there:

    .logo { width:42% !important; padding-top:0 !important;}
    .logo img { height:auto !important;}
    .header_right { width:55% !important;}
    #block { z-index:1 !important;}

    Regards,
    Dave

    #81603
    consult
    Participant
    • Topics: 9
    • Replies: 58
    • Total: 67
    Member since: July 25, 2017

    Thank you! The above code did work for me.

    Now, I need my pages to read by their title names not the code. For example, I need my services page URL to be

    http://virtualofficecenter.net/services. But instead it says:

    Services

    Please advise how to change this.

    #81606
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23434
    • Total: 23434
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Settings >> Permalinks >> select Post name radio button and save.

    Regards,
    Dave

    #81688
    consult
    Participant
    • Topics: 9
    • Replies: 58
    • Total: 67
    Member since: July 25, 2017

    Hi David,

    That worked!

    My next question is how to change this page from http://virtualofficecenter.net/sample-page/
    to http://virtualofficecenter.net/blog/

    Thank you,
    Electra Ford

    #81720
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23434
    • Total: 23434
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Pages >> Edit Simple Page >> And below the title >> Edit Permalinks >> and change there.

    Regards,
    Dave

    #81770
    consult
    Participant
    • Topics: 9
    • Replies: 58
    • Total: 67
    Member since: July 25, 2017

    Hi Dave,

    I went to pages. I did not see ‘edit simple page’.

    The page I want to edit is actually listed in my pages list as ‘blog’ but that is not what’s showing in the URL.

    Maybe I’m looking in the wrong place. Can you send me a photo of where I need to look?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.