Button problem with Nature One Pro theme

Home Forums All Other Themes Button problem with Nature One Pro theme

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #148365
    Rachel Kirk
    Participant
    • Topics: 38
    • Replies: 89
    • Total: 127
    Member since: October 25, 2019

    hi, I the button function on the first / upper home page block in Elementor isn’t allowing me to centralise the button text on 2 of the buttons. Please can you help?

    See screenshot here;

    https://hiddenhastings.org.uk/wp-content/uploads/2020/04/Support.png

    best,
    Kirk

    #148368
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25236
    • Total: 25236
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via email:forum@sktthemes.org Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    We’ll check and revert back to you.

    Regards,
    Dave

    #148957
    Rachel Kirk
    Participant
    • Topics: 38
    • Replies: 89
    • Total: 127
    Member since: October 25, 2019

    hi, I have a section on my home page https://hiddenhastings.org.uk/ to the left of the section with the title ‘ Join the Conservation Volunteers’ there’s a green block, which I can’t locate in Elementor to make this white.

    Please can you assist.

    thanks
    Kirk

    #148965
    Rachel Kirk
    Participant
    • Topics: 38
    • Replies: 89
    • Total: 127
    Member since: October 25, 2019

    FYI, IT’S SECTION 5 OF THE HOME PAGE.

    thanks

    #148968
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25236
    • Total: 25236
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Your website is on under construction mode. Therefore we are unable to check the issue.

    Regards,
    Dave

    #148980
    Rachel Kirk
    Participant
    • Topics: 38
    • Replies: 89
    • Total: 127
    Member since: October 25, 2019

    I have already given you the login to the site. Yes it is under construction.

    Do you need me to email them again?

    thanks

    #148994
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25236
    • Total: 25236
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    We did not receive your email? Kindly send us your email again.

    Regards,
    Dave

    #149335
    Rachel Kirk
    Participant
    • Topics: 38
    • Replies: 89
    • Total: 127
    Member since: October 25, 2019

    I sent it last week & have just sent it again. please check your emails. thanKS

    #149363
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25236
    • Total: 25236
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    We checked, everything looks perfect on your website.

    Regards,
    Dave

    #149404
    Rachel Kirk
    Participant
    • Topics: 38
    • Replies: 89
    • Total: 127
    Member since: October 25, 2019

    hi, thanks I’ve just checked back & that’s solved now. Thank you

    #149406
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25236
    • Total: 25236
    Member since: August 16, 2013

    🙂

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.