Build pro not working

Home Forums All Other Themes Build pro not working

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #28377
    Rob
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 1
    • Total: 2
    Member since: March 24, 2016

    I can not get any features in build pro to work, no logo showing, no sliders showing, no sections 2 etc showing, i uploaded the theme and it showed properly, uploaded a logo and everything vanished.

    I have no plugins activated, i have the home page set as recent posts, nothing seams to respond at all. please advise

    site is http://www.davenportpropertyinvestment.com

    Thanks

    #28434
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23388
    • Total: 23388
    Member since: August 16, 2013

    Hi Rob,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details via email on sittestaccount@gmail.com

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Dave

    #30772
    Rob
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 1
    • Total: 2
    Member since: March 24, 2016

    Hi, after several email to you and chasing those email i have had a bill but still no support to help sort out my issues, the theme won’t work, i have had no support and would like a total refund,

    I am now weeks behind and have not been able to build my site, very disappointed

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.