3 Column Service Boxes – Only want on home page

Home Forums All Other Themes 3 Column Service Boxes – Only want on home page

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #51765
    Danielle
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 4
    • Total: 5
    Member since: October 25, 2016

    I have my SKT Yogi Pro theme installed. The website (bumblefumble.com) is running fine, but the top three column service boxes that are only supposed to appear on the homepage are also appearing on the blog and blocking the nav bar. I have tried multiple things to resolve this, so please help 🙂 Thank you

    P.S. – If you have any ideas on how to set the blog apart from the other pages (formatting wise) to help call attention to it using this theme, I would be very grateful! Let me know if you need further information from me to resolve this.

    #51844
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23430
    • Total: 23430
    Member since: August 16, 2013

    Hi Danielle,

    Kindly go to Setting>>Reading>>Select Your Latest Posts

    Regards,
    Dave

    #51940
    Danielle
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 4
    • Total: 5
    Member since: October 25, 2016

    Great, thank you!

    #51958
    Danielle
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 4
    • Total: 5
    Member since: October 25, 2016

    I made that adjustment, but then it takes them off the home page as well and restores defaults. How can I adjust it so the three column boxes stay on homepage but not on the blog page? I tried assigning the static page to the blog page and keeping the homepage as is, but it still does not work.

    #51991
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23430
    • Total: 23430
    Member since: August 16, 2013

    Hi Danielle,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Dave

    #52257
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23430
    • Total: 23430
    Member since: August 16, 2013

    Hi Danielle,

    You didn’t sent us username and password for your site.

    Regards,
    Dave

    #52282
    Danielle
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 4
    • Total: 5
    Member since: October 25, 2016

    Hi Dave,

    I did send it to you yesterday via contact form. Please check again. I can resend if need be.

    Danielle

    #52333
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23430
    • Total: 23430
    Member since: August 16, 2013

    Resend the admin details with username and password.

    Regards,
    Dave

    #52394
    Danielle
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 4
    • Total: 5
    Member since: October 25, 2016

    Information has been resent via contact form.

    #52494
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23430
    • Total: 23430
    Member since: August 16, 2013

    Okay

    #52551
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23430
    • Total: 23430
    Member since: August 16, 2013

    Hi Danielle,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.