Wim

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Slider – Images not entirely shown #97011
    WimWim
    Member
    • Topics: 5
    • Replies: 10
    • Total: 15
    Member since: July 23, 2016

    Hey, yes, here’s one – https://i.imgur.com/2SxbyyM.png – it’s the last image in the slider – canvassed to 1400×521 – but picture retains it’s own size within the canvas.
    As you can see, there’s a ‘white banner’ below it… not entirely filling up the slider
    Thanks

    in reply to: Slider – Images not entirely shown #97004
    WimWim
    Member
    • Topics: 5
    • Replies: 10
    • Total: 15
    Member since: July 23, 2016

    Hi, it’s still not showing OK… I added a picture which I resized to canvas : 1400x521px to keep aspect ratio of the original picture – and it’s not showing OK.

    As mentioned, custom code was added – I presume this ‘contradicts’ with the above answer from brad (1400x521px)?

    .innerbanner{display:none;}
    .nivoSlider { height:700px;}
    .nivoSlider { width:700px;}

    @media
    screen amd (max-width:1023px){
    .nivoSlider { height:700px;}
    }
    .slide_info h2 span{font-size:45px;}
    .font-family: ‘Mina’, sans-serif;
    .post-comment { display:none !important;}
    .single.blog-post-repeat .postmeta { display:none !important;}
    .archive h1.entry-title, h1.page-title { display:none;}

    in reply to: Slider – Images not entirely shown #91083
    WimWim
    Member
    • Topics: 5
    • Replies: 10
    • Total: 15
    Member since: July 23, 2016

    Hi, I have no problems reaching the website/loading it… It loads just fine.
    And I’m okay, no need for hosting. Thanks.

    in reply to: Slider – Images not entirely shown #90981
    WimWim
    Member
    • Topics: 5
    • Replies: 10
    • Total: 15
    Member since: July 23, 2016

    Hi,

    website : http://www.peetersverandas.be

    See also original post – cause some custom css code was already provided by Shri last year.

    thanks

    in reply to: Slider – Images not entirely shown #90939
    WimWim
    Member
    • Topics: 5
    • Replies: 10
    • Total: 15
    Member since: July 23, 2016

    Hi Shri,

    maintenance extended ! 🙂

    Thanks for chekcing.

    in reply to: No blog page available for my site? #50259
    WimWim
    Member
    • Topics: 5
    • Replies: 10
    • Total: 15
    Member since: July 23, 2016

    Superb Brad & Shri – many thanks for the support in the past weeks !
    If you ever come to Belgium, you’re in for a free beer (or 2) 🙂
    Cheers!
    Wim

    in reply to: No blog page available for my site? #50192
    WimWim
    Member
    • Topics: 5
    • Replies: 10
    • Total: 15
    Member since: July 23, 2016

    Hi Shri, unfortunately it doesn’t fix it – the page ‘http://www.peetersverandas.be/realisaties’ is configured with a Blog-No Sidebar template.
    But the content of this page still show the ‘over’ (homepage) text – and not the blog posts.
    I can send you the login details if you’d like to take a look.
    Thank you

    in reply to: Some questions #48826
    WimWim
    Member
    • Topics: 5
    • Replies: 10
    • Total: 15
    Member since: July 23, 2016

    Hi Shri,
    I did paste the code in custom CSS box… but one item doesn’t seem to work (just) yet… the slider still shows on the blog page – even though the code should prevent that
    ( .blog.slider-main { display:none !important;} )

    URL : http://www.peetersverandas.be/realisaties/

    Can you please verify (will send you login details if needed)
    Thanks

    WimWim
    Member
    • Topics: 5
    • Replies: 10
    • Total: 15
    Member since: July 23, 2016

    Thank you Shri !

    WimWim
    Member
    • Topics: 5
    • Replies: 10
    • Total: 15
    Member since: July 23, 2016
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)