Forum Moderator

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 4,576 through 4,590 (of 20,610 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: movers and packers #95397

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20610
    • Total: 20610
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance >> Theme Options >> Basic Settings >> Custom CSS Box:

    Add this code there:

    .footer-top i { background:#29aae2;}

    Regards,
    Brad

    in reply to: Slider Top Bar #95396

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20610
    • Total: 20610
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue have been resolved from our end, Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

    in reply to: Architect Pro header logo space #95395

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20610
    • Total: 20610
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance >> Theme Options >> Basic Settings >> Custom CSS Box:

    Add this code there:

    .logo { left:0 !important; width:45%;}
    .header_right { width:55%;}

    Regards,
    Chris

    in reply to: Perfect Nature and Elementor #95392

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20610
    • Total: 20610
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue have been resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Chris

    in reply to: Issue with alias domains #95390

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20610
    • Total: 20610
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue resolved form end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

    in reply to: Strong theme – cannot view post previews or media #95347

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20610
    • Total: 20610
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue have been resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

    in reply to: Menu problem (no editing) #95307

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20610
    • Total: 20610
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue resolved. kindly check and confirm.

    Regards,
    Chris

    in reply to: Banner, and partners isn't showing #95303

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20610
    • Total: 20610
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    SKT Themes is relying on WordPress core for the same.

    Hence core requirements should be met: https://wordpress.org/about/requirements/

    Regards,
    Brad

    in reply to: Architect Pro header logo space #95302

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20610
    • Total: 20610
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance >> Theme Options >> Basic Settings >> Custom CSS Box:

    Add this code there:

    .logo { left:20%;}

    Regards,
    Chris

    in reply to: Perfect Nature and Elementor #95300

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20610
    • Total: 20610
    Member since: August 16, 2013

    Okay

    in reply to: Issue with alias domains #95299

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20610
    • Total: 20610
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Okay, Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via sktthemes.net/contact Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Dave

    in reply to: Blog images are not showing up #95297

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20610
    • Total: 20610
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Okay, Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via sktthemes.net/contact Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Dave

    in reply to: Menu problem (no editing) #95296

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20610
    • Total: 20610
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Okay, Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via sktthemes.net/contact Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Chris

    in reply to: Not able to edit and not working with visual composer #95295

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20610
    • Total: 20610
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly show us your website URL?

    Regards,
    Brad

    in reply to: Logo and site name #95294

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20610
    • Total: 20610
    Member since: August 16, 2013

    🙂

Viewing 15 posts - 4,576 through 4,590 (of 20,610 total)