Josephine

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 55 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: How to Eliminate All Reviews #176960
    JosephineJosephine
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 55
    • Total: 76
    Member since: March 7, 2017

    I’m sorry… the website is https://www.lifesaversurvivalswim.com.

    I want to make visitors to my website unable to leave comments.

    Jhoecannon

    in reply to: Blog Not Displaying All Posts #173049
    JosephineJosephine
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 55
    • Total: 76
    Member since: March 7, 2017

    I’m having problems again… my November and December blog posts are not displaying. How do we fix this?

    Jhoecannon

    in reply to: Blog Not Displaying All Posts #169341
    JosephineJosephine
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 55
    • Total: 76
    Member since: March 7, 2017

    Yes… I believe it’s fixed… thank you!

    Jhoecannon

    in reply to: Continuation Of How to Get Video to Play… #152467
    JosephineJosephine
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 55
    • Total: 76
    Member since: March 7, 2017

    Sorry… but I do not understand your statement “Duplicate Post”. I have this problem on my website that I am trying to get fixed.

    Jhoecannon

    in reply to: Homepage Not Appearing Correctly #150484
    JosephineJosephine
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 55
    • Total: 76
    Member since: March 7, 2017

    Yes, you appear to have fixed it… I’m not sure how, so if I have this problem again, I’ll ask for help again… thanks!

    This is the same url for my other question on why my videos won’t play in my photo gallery area.

    Jhoecannon

    in reply to: Get Video To Play In Photo Gallery #150482
    JosephineJosephine
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 55
    • Total: 76
    Member since: March 7, 2017

    This was posted in many of my previous posts, but here it is again: https://www.lifesaversurvivalswim.com

    Jhoecannon

    in reply to: Get Video To Play In Photo Gallery #150387
    JosephineJosephine
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 55
    • Total: 76
    Member since: March 7, 2017

    I hope that Chris is able to look at this… he fixed it last time.

    Video #4 has quit playing and I’ve tried all kinds of things to fix it… in fact, Video #3, Video #2 also quit playing. Video #1 never did play… it is not a YouTube or Vimeo video… I’m not worried about it.

    Why did Video #2, #3, and #4 quit playing? Possibly an update on the theme? How do I get them to work?

    Jhoecannon

    in reply to: Get Video To Play In Photo Gallery #147138
    JosephineJosephine
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 55
    • Total: 76
    Member since: March 7, 2017

    Video #4 now works… thank you. Now, let me try to get the others posted to YouTube and I’ll try to get them to work… I’ll be back to confirm or let you know if I still have problems.

    Jhoecannon

    in reply to: Get Video To Play In Photo Gallery #146904
    JosephineJosephine
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 55
    • Total: 76
    Member since: March 7, 2017

    I tried what you showed and it did not work. Please see Video #4 that I posted to my website.

    Jhoecannon

    in reply to: Get Video To Play In Photo Gallery #146691
    JosephineJosephine
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 55
    • Total: 76
    Member since: March 7, 2017

    Well… another work day has passed and nobody has attempted to answer my questions… I wonder how long it will be this time before I get an answer?

    Jhoecannon

    in reply to: Get Video To Play In Photo Gallery #146685
    JosephineJosephine
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 55
    • Total: 76
    Member since: March 7, 2017

    I understand what you have told me, but I have some reservations on what you have told me for two reasons:
    1. Two Gallery Category’s are offered in the Photo Gallery – Photos and Videos. If videos could not be shown in the Photo Gallery, why does the Gallery offer a Video Classification.
    2. I have a competitor in another state that has this exact same theme. She claims that her theme was NOT customized. She is able to display videos in her website… please see this link http://www.swimsprout.com/#prettyPhoto%5Bpp_gal%5D/19/. Why is her website which is the exact same theme able to display videos?

    Are you certain that I am unable to display videos in my Photo Gallery????

    I did download the plugin that you told me to download. I looked for a YouTube video on this plugin and could not find one. Do you know where a video on this plugin is at?

    I read the usage instructions. A bit confusing. How (or, can I) use this plugin to display videos in my Photo Gallery?

    Jhoecannon

    in reply to: Get Video To Play In Photo Gallery #146545
    JosephineJosephine
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 55
    • Total: 76
    Member since: March 7, 2017

    I have waited months for somebody to answer this question… I suppose now you will ask for another years dues… how come nobody can answer this question? How do I play this videos in my gallery?

    Jhoecannon

    in reply to: Schema & Footer Questions #139631
    JosephineJosephine
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 55
    • Total: 76
    Member since: March 7, 2017

    Thanhs… issue solved.

    Jhoecannon

    in reply to: Schema & Footer Questions #139556
    JosephineJosephine
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 55
    • Total: 76
    Member since: March 7, 2017

    Thanks… it does look like you may have solved my problems… but, where did you add my Schema info? And, the Google Data Testing Tool now says I have 1 Warning… a priceRange Warning. I really don’t need that info displayed… the price varies… do I need to be concerned about this warning?

    Jhoecannon

    in reply to: Schema & Footer Questions #139464
    JosephineJosephine
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 55
    • Total: 76
    Member since: March 7, 2017

    Hello… anybody have answers for me? It has been 3 days…

    Jhoecannon

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 55 total)