Various problems with BUILD PRO main page

Home Forums Construction Pro/Build Forum Various problems with BUILD PRO main page

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Forum Moderator 2 years, 1 month ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #67823

    Gabriel Patrizzi
    Participant
    • Topics: 31
    • Replies: 65
    • Total: 96
    Member since: January 23, 2016

    Hello I have several drawbacks with the BUILD PRO main page. The last time I made several inquiries and they answered me incompletely and slowly.

    1) The service box “MARCA PERSONAL” for more that I delete and re-create, the button and link “read more” is disabled.

    You can see: https://drive.google.com/open?id=0B4wJ_s9iGAcJNFNURHhQcGExbTg

    2) I’m going to Theme Options -> Section, I use the short code [Testimonials] and this happens.

    You can see: https://drive.google.com/open?id=0B4wJ_s9iGAcJdXZKa010UlktUzA

    3) How do I make the social networking bar appear attached to the footer, same as the theme demo…

    You can see: https://drive.google.com/open?id=0B4wJ_s9iGAcJS3VDMkR4enJMREk

    The web link is: http://www.conversa-ce.com

    #68033

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20566
    • Total: 20566
    Member since: August 16, 2013

    Hi Gabriel,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Dave

    #69005

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20566
    • Total: 20566
    Member since: August 16, 2013

    Hi Gabriel,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

    #69062

    Gabriel Patrizzi
    Participant
    • Topics: 31
    • Replies: 65
    • Total: 96
    Member since: January 23, 2016

    All good thanks!

    #69183

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20566
    • Total: 20566
    Member since: August 16, 2013

    🙂

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Various problems with BUILD PRO main page’ is closed to new replies.