Photogallery issue re-appared

Home Forums All Other Themes Photogallery issue re-appared

Tagged: 

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Forum Moderator 2 years, 5 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #55990

    Michael
    Member
    • Topics: 4
    • Replies: 10
    • Total: 14
    Member since: June 1, 2016

    Hi

    A few weeks ago you fixed an issue I had with the photo gallery, I wanted to display just the gallery category relevant to the page and not the complete gallery.

    I logged ticket number #53438 which you fixed by asking me to add the following code to the page [photogallery filter=”false” catslug=”buffalo”] and this resolved the issue.

    However when I moved the site to the live server (running WP4.7) the original issue re-appeared.

    Please have a look at http://www.nepalts.org.uk/achievements/buffalo/

    Thanks
    Mike

    #56113

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20593
    • Total: 20593
    Member since: August 16, 2013

    Hi Mike,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Dave

    #56351

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20593
    • Total: 20593
    Member since: August 16, 2013

    Hi Mike,

    Issue resolved. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

    #56496

    Michael
    Member
    • Topics: 4
    • Replies: 10
    • Total: 14
    Member since: June 1, 2016

    Hi

    yeap this is now resolved.

    Thanks for your help

    Mike

    #56502

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20593
    • Total: 20593
    Member since: August 16, 2013

    🙂

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Photogallery issue re-appared’ is closed to new replies.