BlendIt WordPress Theme – "Sections" Not Loading

Home Forums Blendit Theme Support BlendIt WordPress Theme – "Sections" Not Loading

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #84076
    awc
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 4
    • Total: 6
    Member since: September 24, 2017

    Hi there!

    I just purchased the Blendit theme for WordPress and have installed the theme. Under Appearance>Theme Options>Sections, I have the default 12 sections selected, but none of the sections are loading on my page. I have tried “Restore Default” and it loads the page up as Default, but the sections still don’t load. Any ideas?

    Thanks a ton!

    #84078
    awc
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 4
    • Total: 6
    Member since: September 24, 2017

    Also, how do I get rid of the Archives & Meta sidebars?

    #84114
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24832
    • Total: 24832
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly Show us your website URL so that we can assist further.

    Regards,
    Chris

    #84133
    awc
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 4
    • Total: 6
    Member since: September 24, 2017

    Hi Chris,

    Home


    12 sections should be active and they are hidden. Restore default does not activate them.

    [IMG]http://i64.tinypic.com/59vjwg.png[/IMG]
    Archives and meta are showing on my website and there is no place in the short code or option in Theme Options to disable/hide these.

    Thank you!

    #84134
    awc
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 4
    • Total: 6
    Member since: September 24, 2017

    Hi Chris,

    The site is http://www.oldstatestaffing.com

    The default 12 sections should be active and they are hidden. Restore default does not show them on the website.

    “Archives” and “meta” are showing on the first page of the website and there is no place in the short code, or option in Theme Options to disable/hide these.

    Thank you!

    #84207
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24832
    • Total: 24832
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    We checked and found that your website is working fine.

    Can you send us the screenshot of your issues? Upload your screenshot on imgur.com and paste the share url here.

    Regards,
    Chris

    #84451
    kizzyanne7
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 7
    • Total: 8
    Member since: September 22, 2017

    Hi,

    I created 3 sections in my website in the theme options using movers and packers theme. Suddenly they have vanished and wont display on home screen or anywhere. The information is still in each section in theme options and I have unchecked the boxes to show these sections and not hide them. I have tried restoring default options to start again and no sections are still showing up!

    #84454
    kizzyanne7
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 7
    • Total: 8
    Member since: September 22, 2017

    Hi, I have the same problem. How did you resolve this please?

    #84465
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24832
    • Total: 24832
    Member since: August 16, 2013

    Hi kizzyanne7,

    Kindly show us your website URL so that we can assist further.

    Regards,
    Chris

    #84481
    awc
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 4
    • Total: 6
    Member since: September 24, 2017

    WordPress Admin > Settings > Readings > and select “Your Latest Posts” option from “Front page displays settings”

    #84724
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24832
    • Total: 24832
    Member since: August 16, 2013

    Yes

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.